fbpx

NOM igen!

Cirkus Elofsson drog med husvagn och katter till Vårgårda, Tånga Hed och Spinneriets utställning i helgen. Vi hade med oss fyra katter, tre från Värmland och en från Uppsala, och fördelade ut oss i vagn och vandrarhem under fredagskvällen. På lördagen var det fullt upp då vi hade tre olika domare varav en dessutom hade två kategorier vilket gjorde att våra angoror var tidigt uppe på domarbordet. 

Pepita skötte sig som alltid bra och fick en fin bedömning men kunde inte mäta sig med…

…sin syster Dagny som vann domarens hjärta med besked och blev nominerad! Som grädde på moset tog hon även titel och är numera Internationell Champion.

Även Iris var förstås uppe för bedömning och skötte sig fint. Alla vi som ställde Van hade en mysig stund med domaren med en hel del diskussioner och jämförelser. Kul med initierade och intresserade domare som kan rasen och pratar med utställarna!

Slutligen var det Hermans tur. Det var ett tag sedan han var på utställning och det var lite läskigt men domaren var snäll och älskade hans gröna ögon. Han slutade på en hedrande andra plats av de fyra långhåriga hanarna som var där.

Share